Κολτσιδά Γεωργία

Ψυχολόγος
Brief info

Η Κολτσίδα Γεωργία είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης κατά την διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών διατέλεσε την πρακτική της άσκηση στη ψυχιατρική πτέρυγα του Στρατιωτικό Νοσοκομείο 414. Συνέχισε της μεταπτυχιακές της σπουδές ολοκληρώνοντας με επιτυχία το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου και επικεντρώθηκε ερευνητικά «Στα Ψυχοπιεστικά Γεγονότα Ζωής Κατά την Παιδική Ηλικία και την Επίδραση τους στην Ενήλικη Ζωή». Από τον Σεπτέμβριο του 2023 εκπαιδεύεται στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική θεραπεία (CBT) στην Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών.

Έκτοτε παρακολουθεί πλήθος εκπαιδεύσεων και επιμορφώσεων που αφορούν την ειδικότητα της. Είναι πιστοποιημένη στην χορήγηση και βαθμολόγηση της Κλίμακας Νοημοσύνης Wechsler για παιδιά (WISC-V GR), στη κλίμακα Νοημοσύνης Wechsler για ενήλικες (WAIS-IV)», στη χορήγηση και ερμηνεία του Ψυχομετρικού Εργαλείου MMPI-2 καθώς και στη χορήγηση της δομημένης Ψυχιατρικής Συνέντευξης των SCID-5-CV & SCID-5-PD.

Εργάζεται στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών στο κέντρο Ημέρας Ενηλίκων καθώς και σε κέντρα Ειδικών θεραπειών ως ψυχολόγος παιδιών και εφήβων.

Κατασκευή ιστοσελίδων & φιλοξενία @ Smarthost.gr 2024

Μετάβαση στο περιεχόμενο